Got My Cursor @ 123Cursors.com

Friday, January 01, 2010

KpOp maniA~

ALERT~KALAU TAK NAK BACA POWN TAK APE~KHUSUS UTK YG PAHAM SAHAJA XDD

aku tgh boring sebab nak sekola da ni...so aku tulis ar benda crap ni utk memuaskan hati aku yg keboringan dan tgh menunggu utk mendpt hanset baru HIHI XD...so dgrkanlah coretan ain yg merepek nie...

aku mula minat kpop kira2 seminggu sebelum periksa PmR...tak ke giler??..org lain busy dgn pmr aku sibuk dgn benda nie~aku terpengaruh selepas mdgr perbualan antara fatin sakinah and the gang...diorang ckp pasal dbsk Mv rising sun..aku mula2 dgr..herm mcm besh ajer..aku curi2 dgr dgn duduk sebelah die....haiz~mmg aku tak paham...balik aje umah aku terus search pasal dbsk...herm besh jugak lar boygroup nie...terus hati aku terlekat kat dbsk maknae~changmin yg tinggi ade aset mcm model 2...XD..lepas 2 aku search vid lain..aku ternampak yunho prank....tgk punya tgk...hati aku terlekat kat si hensem yunho yg budiman 2...hehe..baik giler mamat nie dgn fanz die...second group yg aku minat ialah big bang...yg drag aku minat dgn big bang ialah abang aku....dia suruh dgr lagu number 1...hish~best nyer lagu nie..aku terus terpaut...lepas 2 fatin bagi lagu let me hear your voice...aku terus suka akn suara daesung yg sedap dan lain drpd yg lain...lepas 2 aku minat dgn seungri selepas mdpt mimpi pelik *_*...haha...lepas 2 aku mula minat dgn yg lain2 spt ft island,u kiss,b2st,ss501 dan yg paling utama ialah super junior ngan SHINee..aku mendapati yg aku amat meminati laki2 yang agak muda...XD cth nya ialah taemin dan minho dari shinee yg berumur masing2 16 dan 18...dongho dari u kiss yg berumur 15 dan muda dari aku beberapa bulan.pastu junho dari 2pm ~19.senghyun dan choi minhwan dari ft island~19.....XD..kalau 20 an pulak...changmin,yunho,donghae,kibum,nickhyun(2pm),kim hyun joong dan lain2~aku malas nak tulis...aku rasa minat ku terhadap anime agak berkurangan O-o..tapi manga agak kuat lagi ar...latest yg aku baca ialah naruto~manga 2 agak downhill mase seminggu yg lepas tapi die dah up best skit...latest nie aku agak minat dgn kumpulan bwh label JYP..2PM...boygroup nie agak bagus dari segi suara dan persembahan.....baru2 nie aku dgr 2pm menang artist of the year...betul ka??...aku tak pasti.....tu aje lar aku nak tulis..malas da

2 comments:

  1. wlaupon aq x paam... aq bce la gak ek XD
    ko nie ske kat changmin ke minho??

    ReplyDelete
  2. haha..skrang nie aku suke minho..

    ReplyDelete